Kan inte sova /:

2011-02-20 / 02:14:19

Vet inte vad jaag ska göra. Kan inte sova längre, vet inte varför . Pigg, frider åå vänder miig . Kollar bara upp i tacket, in i väggen eller på min sööta älskling som sover såå sött :D , Vill också kunna sova, guuud vad sköönt . Varför kan inte jaag de,?? Sömnproblem, var glad att jaag sovit ett par dagar men de var tydligen bara för man vart sjuk, någon som har någon idé om hur man ska kunna sovA? Äta sömntabletter kanske,. vet vem.. Fåår nog kanske börja testa med de. Kan ju inte vara uppe både dag åå natt de gåår ju inte. Hmm, fåår lösa de. Känner att jaag behöver sova men att de inte gåår. Nu satte jaag mig häär för att älsklingen skulle kunna sova.Hoppas ni alla andra kan sova bra<3

                               

Kommentarer!
Postat av: anonym

det är inte bara att äta sömntabletter bara sådär. för de första måste du få de utskrivet av en läkare om han tycker att du ska ha de. han kommer säga att du ska ut på promnade o röra på dig mera. göra avslappnande saker tro mig har gått igenom allt detta redan. så sömntabeletter ska man inte igentligent inte äta för det kan vara beroende framkallande och du kan ha jävligt svårt att komma ifrån de.

Kommenterat - 2011-02-20 / 10:33:12
Postat av: Svar!

Rör på mig hela tiden, ute åå går varje dag , trönar åå gör saker .. Folk säger läs en bok eller så , kolla film men inge av de hjälper . Kollade på film i 4timmar inatt åå de går fortfarande inte, är hur pigg som helst. .. Har snackat med en läkare åå ska kanske testa sömntabletter såå de är inte jaag som valde de , men vi får se vad dom säger nästa gång.

Kommenterat - 2011-02-20 / 11:58:41
Postat av: Anonym

okej good luck.

Kommenterat - 2011-02-20 / 15:17:44
Postat av: Svar!

Taack!

Kommenterat - 2011-02-21 / 20:05:19
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: