Mamma & olyckan!

2011-01-16 / 22:50:32

Vaknade man av att älsklingen väckte en , för man skulle ju till mamma min :) Käka lite snabbt fixade miig sedan drog vi, När vi kom till mamma blev de massa snack , kolla posten sedan drog vi och handlade åt henne, sedan massa snack, fixa maten såå åt vi middag där, de blev korvgratäng och mackaroner, Mumsigt, :) Sedan var de bara att åka hem för att gå på träning (Bugg) Men så långt hann vi inte, vi hann bara till Krusenberg, (Mellan Vassunda/Knivsta och Uppsala/Sävja) .. Där olyckan hände .. /:

Olyckan!
Sladdade med bilen och voltade med den, hamnade flrst på en halfläck så vi snurrade lite sedan hamnade vi på andra sidan vägen och åkte ner i diket där, Åkte mot Uppsala men vi stod som om vi hade åkt mot Vassunda/Knivsta, ..  Var 5st bilar som stannade, väldigt snällt av er, tack för all hjälp. Fick Julle nästan på miig, tur att han ahde bällte . Sdan låg jaag över Ginza tills hon insåg att man kunde backa bakåt åå ha nästan hela bakdelen för siig själv.. Hoppade upp/ut genom älsklingens sida och efter 10-15min såå kom 2 brandbilar, 2st Ambulanser kom och Därefter 1 Polisbil och lite senare 1till. Snackade med dom åå sådära, efter en timme kom Bärgaren Och de visade sig att de bara var lite fel på bilen, inte mycket mest Backspegeln och en liten buckla som fick stryck men inte mera än såå, men allt chockad var maan!! Så vi fick åka i bilen hem :) *Änglavakt*  Så rädd, Känns som jaag inte vågar åka på ett tag.


Efter såå drog vi hem till älsklingens mormor & morfar där svärmor och Ida var, Några kompisar till deras familj var också där :). Blev lite fiika åå såå, sedan åkte vi hem. Myste massa åå massa snack åå kramar. Älskar verkligen Diiig Älsklingen min<3<3 Vet inte vad jaag hade gjort utan diig., <3<3<3<3

                               
                                   Dock Inte Denna Bil Eller Ställe!!

Kommentarer!
Postat av: Amanda

japp ni hade Änglavkt. jag var orliga som bara den. vi få bugga nu på söndag ist. kram.

Kommenterat - 2011-01-17 / 17:33:55
Postat av: Svar!

Hade vi verkligen, var livrädd. Chockade åå tänkte massa på er, Ginza åå Julle . Helt sjukt att bilen klarade siig så bra ändå!



Måste vi verkligen, jaag var så taggad. Kraam

Kommenterat - 2011-01-17 / 20:23:16
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: