Hemma igen :)

2012-03-12 / 22:44:12

Kom man hem inatt igen :), Mycket trevligt har de vart , mycket att lära in men de kommer :). Idag har jag Jobbat på Öppna Förskolan och sedan blev de en trevlig dag med svärmor ute i solen :), Har också haft hudvårdsvisning och spa-behandling på min otroligt fiina älskling! ;).

Torsdag:
Å
kte man med tio tåget från Uppsala så man var i Göteborg till två tiden, där checkade man in på hotellet & träffade sina arbetskamrater "Linda & Fridah" som man skulle dela rum med, sedan drog vi till donken åå där efter till Hovås på start upp Kurs :)

Fredag:
 G
ick man upp tidigt för att äta den goda hotell frukosten :). Där efter blev de vila lite sedan drog jag och Fridah en sväng på stan då¨vi inte började försen klockan fem. :D Så runt fyra tog vi bussen till Hovås där de blev spa-teknik , mycket trevligt & otroligt sköönt var de , sedan drog vi till Hotell rummet , där vi fick byta rum så då sov man med helt andra personer "Sofia, Mia & Ingrid"

Lördag:
S
å åt man den otroligt goda frukosten igen :D Sedan drog vi på konferans , mycket trevligt var de & mycket folk , vi blev som en stor familj åå underbara norskor "Så otroligt gullig dialekt" där blev de kycklingklubbor sallad och koskos? till middag sedan när vi kom tillbacka gick vi ett gänt och åt på restaurang , mycketmycket trevligt sedan blev de en sväng till baren där vi satt och kollade på melodifestivalen :). Sedan blev de hotell rummet medans Norskorna drog ut på krogen :P,

Söndag:
S
ista frukosten på hotellet, sedan blev de packa och dra på Diplomkurs sedan klockan sex gick tåget då man fick sällskap av Vivvi en stund , sedan klockan tolv var man hemma så att man kunde sova bredvid darling igen :).<3<3

Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: